Heb je geen tijd of mogelijkheid om door de week lessen te volgen, of wil je gewoon lekker werken aan je eigen project, dan bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan de “naailes XL”*. Je kunt gebruik maken van onze naai en Lock machines, tevens liggen er diverse vakbladen welke je kunt raadplegen. Kom je zelf met je idee of project, ik sta je met naald en draad bij. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen, tussen de middag wordt de soep door ons verzorgd, je lunch neem je desnoods zelf mee.
De kosten zijn € 40,- per keer. Nadat je je heb aangemeld, krijg je een factuur via je email welke vooraf voldaan moet worden.
Geplande zaterdagen:

  • Vanaf augustus zijn de data bekend.

* Een aanmelding voor een naailes XL of andere workshop kan via de Whatsapp, email of mondeling. Met de aanmelding dien je tegelijkertijd het lesgeld te voldoen doormiddel van een factuur die je ontvangt via je email. De aanmelding is dus bindend, tussentijds opzeggen is daarna niet meer mogelijk. Bij ziekte of andere omstandigheden is het mogelijk om de les op een ander moment in overleg in te halen. 

Trudy Sohns
H. Dunantweg 133
7242 HH  Lochem

Email: trudy@sohns.nl

Telefoon: 0612199438

of WhatsApp (werkt alleen via de smartphone):